✅ALLTID FRI FRAKT ✅ ÖVER 30.000 KUNDER

Kronljus

DealQueen.se är din hemsida för produkter som inspirerar och bidrar till en bättre vardag. DealQueen har ett stort utbud med produkter för ditt hem, dina barn, dina djur och din mobil. Framförallt har vi produkterna för just dig. 

Vi har produkterna som du inte vet att du behöver! När du ser dem så är det en ”aha-upplevelse” eller en ”just det”-upplevelse och du bara måste köpa produkten du ser framför dig. Kronljusen är just en sådan produkt. 

Vi är väldigt nöjda med att vara många personers främsta val för kronljus online och med flera tusen sålda kronljus under hösten och vintern så vill vi vara ditt främsta val för tryggt och säkert mys med kronljus i vax med LED-lampa.

Vad är kronljus med LED-lampa?

Kronljus med LED-lampa drivs av AAA-batterier. LED-lampan håller i över 10.000 timmar! Kronljusen är vita och är gjorda av äkta vax. Kronljusen har en verklighetstrogen flamma som gör att skillnaden till ett levande ljus inte är stor. I och med att kronljusen är batteridrivna med en verklighetstrogen flamma gör det ditt hem säkrare när du vill maxa myset med hjälp av ljus. Ljusen är vita och tillsammans med LED-lampan skapar ljusen en magisk stämning. 


När är kronljusen det bättre alternativet och varför ska man använda det?

Kronljusen är ett tryggt val då man ej behöver tänka på att man måste släcka ljuset innan man går och lägger sig. Det gör inget om du skulle råka somna i soffan då ljusen är tända. Kronljusen har nämligen en timer på ca 6 timmar! Kronljusen är med sin verklighetstrogna flamma tillsammans med LED-lampa ett säkert sätt att lysa upp hemmet. Kronljusen passar lika bra hemma när höstmörkret faller sig på, i husvagnen under sommaren eller varför inte under sommarkvällarna på balkongen? 

Kronljusen bör även vara ditt förstaval under december för en trygg och mysig advent.


Kronljus - ditt säkra val för mys. 

Denna produkt är en storsäljare! Ljuset är i äkta vax vilket gör att den inte bara ser äkta ut utan även känns som ett äkta stearinljus. Tillsammans med den verklighetstrogna flamman och LED-lampan så är kronljusen ditt säkra val för att lysa upp i mörkret. 


Specifikationer

- 2-pack kronljus

- Batterdrivet LED-ljus med äkta vax

- Inbyggd timer (6 timmar)

- Du slipper oroa dig för brand & rök

- Färg: Vit