✅ALLTID FRI FRAKT ✅ ÖVER 30.000 KUNDER

Myggprodukter

DealQueen.se är din hemsida för produkter som inspirerar och bidrar till en bättre vardag. DealQueen har ett stort utbud med produkter för ditt hem, dina barn, dina djur och din mobil. Framförallt har vi produkterna för just dig. 
Vi har produkterna som du inte vet att du behöver! När du ser dem så är det en ”aha-upplevelse” eller en ”villhöver-upplevelse” och du bara måste köpa produkten du ser framför dig.
Myggfångare med UV-ljus och myggarmband är just en sådan produkt.

DealQueen.se vill vara ditt främsta val för myggfångare online. Myggor, eller skadedjur som många vill kalla dem, kan förstöra vilken mysig sommarkväll som helst. Hur många gånger har du inte suttit ute tillsammans med vänner och familj en varm sommarkväll och njutit när allt plötsligt ändras av att myggorna kommer fram och attackerar? Hur ofta har du inte svurit och önskat att dessa djur inte borde finnas? Med vår myggfångare med UV-ljus har du nu en möjlighet att få dina mysiga sommarkvällar tillbaka. Myggen och myggbetten blir ett minne blott! 
Vår myggfångare med UV-ljus är din ”villhöver-produkt”!

Vad är myggfångare med UV-ljus? 
Myggfångare med UV-ljus lockar till sig knott, mygg och insekter med hjälp av UV-ljuset. Insekterna sugs sedan ner i behållaren med hjälpa av den inbyggda fläkten. I behållaren fastnar dem helt utan att kunna flyga tillbaka. Allt utan kemikalier! I paketet medföljer USB-kabel + adapter så att du enkelt kan ansluta den till vägguttaget. 

Varför myggfångare med UV-ljus? 
Myggfångaren med UV-ljus kan du ta med dig överallt! Har du planerat sena sommarkvällar på stranden? Campa i skogen? Eller bara en mysig kväll på balkongen. Tack vare att den levereras med en USB-kabel så kan du ta med den överallt sålänge du har en powerbank med dig! Koppla in USB-kabeln i powerbanken och du kommer ha en myggfri natt i tältet. 

UV-ljuset i myggfångaren lockar till sig insekterna och suger ner dem i behållaren med hjälp av den inbyggda fläkten. Du kan enkelt tömma behållaren och skölja av den med vatten.
Det finns inga kemikalier i myggfångaren och du kan därmed använda den både inomhus och utomhus! Den är dessutom helt luktfri!

Myggfångare med UV-ljus - räddar dina sommarkvällar!
Vår myggfångare med UV-ljus kommer göra dina sommarkvällar fria från mygg, knott och övriga insekter. Den täcker en yta på ca 15 m2 och går att använda både inomhus och utomhus. Att sova med öppet fönster är inte längre ett problem när du har myggfångaren med UV-ljus på nattduksbordet. Den använder dessutom inga kemikalier så du behöver därför inte oroa dig över att använda den inomhus. Den är helt luktfri!
Myggfångaren med UV-ljus räddar dina sommarkvällar och nätter. Låt oss satsa på en myggfri sommar!

Specifikationer: 
- Använder inga kemikalier
- Täcker yta om ca 15 m2 
- Går att använda både inomhus och utomhus